}

 

Ons bereik:

  • Meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar
  • Ruim 45.000 nieuwsbriefleden
  • Meer dan 30.000 volgers via social media

 

Lees hier wie wij zijn

De Ondernemersunie is een dynamisch en ervaren bedrijf. Ons team bestaat voornamelijk uit voormalig bedrijven- en Kamer van Koophandel adviseurs, waardoor we als geen ander weten wat er speelt onder (aspirant) ondernemers.

Team Ondernemersunie 2019

Martijn is de initiatiefnemer van ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van onder andere Het Ondernemerscollectief, Starten.nl, ZZPEnquete.nl en meer.

Joeri is initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt. Hij is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen en geeft regelmatig workshops en trainingen aan starters.

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

Colinda is onze commercieel administratieve medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onder andere onze aangesloten partners van ZZP Boekhoudbundel. Ook doet zij onder andere de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Met haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt de marketingactiviteiten van ikwordzzper.nl en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ikwordzzper.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat onze partnerschappen in goede banen worden geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ikwordzzper.nl, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

Cheryl is onze commercieel medewerker. Zij biedt voornamelijk ondersteuning in de dienstverlening naar onze leden van de collectieven Het Ondernemerscollectief en Het Horecacollectief. Zij is regelmatig achter de chat te vinden om het klantcontact via alle platformen in goede banen te leiden. Ook zij heeft gewerkt bij dezelfde bank als Martijn en vooral veel ervaring in managementondersteuning en klantcontact.

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op ikwordzzper.nl nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content. Ook voert zij diverse administratieve werkzaamheden uit.

"Gericht (startende) ondernemers bereiken? Wij voegen waarde toe."

Martijn Pennekamp

CEO De Ondernemersunie

Wil je meer weten?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er ging helaas iets mis.

Bellen kan natuurlijk ook: 0228 - 755828