}

 

Ons bereik:

  • Meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar
  • Ruim 45.000 nieuwsbriefleden
  • Meer dan 30.000 volgers via social media

 

Lees hier wie wij zijn

De Ondernemersunie is een dynamisch en ervaren bedrijf. Ons team bestaat voornamelijk uit voormalig bedrijven- en Kamer van Koophandel adviseurs, waardoor we als geen ander weten wat er speelt onder (aspirant) ondernemers.

Martijn is de initiatiefnemer van ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van Het Ondernemerscollectief en het Startersloket.

Joeri is mede initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt. Hij is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen en geeft regelmatig workshops en trainingen aan starters.

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op ikwordzzper.nl nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content. Ook voert zij diverse administratieve werkzaamheden uit.

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt de marketingactiviteiten van ikwordzzper.nl en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ikwordzzper.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat onze partnerschappen in goede banen worden geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ikwordzzper.nl, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

Eveline is als officemanager en adviseur actief om onze ondernemerstrajecten in goede banen te leiden. Door haar ervaring als zelfstandige is zij in staat een luisterend oor te bieden en (startende) ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij hun plannen. Samen met Eveline bouw je aan een succesvol bedrijf. 

Tanja is een onze online marketeer en voormalig eigenaar van haar eigen winkel. Ze is productowner van Het Ondernemerscollectief, in deze rol zorgt ze ervoor dat het aanbod aan collectieve kortingen alsmede het aanbod aan trainingen groeit.

Neem gerust contact met Tanja op als je een aanbod hebt voor onze leden!

Wilbert is onze redacteur / contentspecialist in hart en nieren. Wilbert is zelf al meer dan 16 jaar zzp'er dus weet hoe het is om te ondernemen. Zijn ervaring komt goed van pas in ons team.

Kun je op een vraag geen antwoord vinden, mail Wilbert en hij gaat aan de slag.

"Gericht (startende) ondernemers bereiken? Wij voegen waarde toe."

Martijn Pennekamp

CEO De Ondernemersunie

Wil je meer weten?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er ging helaas iets mis.

Bellen kan natuurlijk ook: 0228 - 755828