}

 

Met ikwordzzper.nl bereik je onder andere:

Ruim 850.000 zzp'ers

Ruim 45.000 nieuwsbriefleden

Ruim 11.000 Facebookfans

Wie zijn wij?

Op ikwordzzper.nl helpen we - samen met onze landelijke en regionale partners - oriënterende en startende zzp'ers op weg door middel van kennisartikelen, nieuws, blogs en downloads. Het platform werd in 2010 opgericht door Martijn Pennekamp, voormalig bedrijvenadviseur van de Rabobank.

Inmiddels is ikwordzzper.nl uitgegroeid tot het best bezochte online ondernemersplatform van Nederland en werken we met ons enthousiaste team elke dag weer aan het uitbreiden van het succes van onder andere dit platform.

Samenwerken?

Wil jij beter zichtbaar worden onder de doelgroep zzp'ers en je naamsbekendheid onder deze doelgroep vergroten? Dat kan door met ons platform samen te werken. Dit kan onder andere door middel van:

Contentstrategie

Bannering

Remarketing

Social mediacampagnes

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Martijn Pennekamp via info@ikwordzzper.nl of via telefoonnummer 0228 - 755 828.

Regionaal

Ook werken wij samen met regionale partijen zoals boekhoudkantoren, coaches, notariskantoren en juristen. Zo brengen wij deze bedrijven in contact met zzp'ers die op zoek zijn naar hulp in de regio. Meer weten over de mogelijkheden van een regionaal partnerschap?

Neem dan contact op met onze commercieel medewerker Marja via marja@ikwordzzper.nl.

Wij werken samen met onder andere:

 

"Gericht (startende) ondernemers bereiken? Wij voegen waarde toe."

Martijn Pennekamp

Oprichter ikwordzzper.nl

Wil je meer weten?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er ging helaas iets mis.

Bellen kan natuurlijk ook: 0228 - 755828