}

 

Verbindende factor tussen overheid, gemeenten en onderwijs

Trainingen

Persoonlijke begeleiding en begeleiding van werk-naar-ondernemerschap

Online kennisdeling

Het Startersloket is een initiatief van Joeri Goede (starten.nl) en Martijn Pennekamp (ikwordzzper.nl). Het Startersloket is in het leven geroepen om startende ondernemers beter voorbereid te laten starten.

Het doel van het Startersloket

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Het begint met een hoop onderzoek doen en daar komen veelvragen bij kijken: wat komt er op mij af als ik begin? Welke regels en wetten zijn er en hoe kan de gemeente mij als ondernemer helpen? Het zijn slechts voorbeelden van vragen die veel starters bezig houden. Het Startersloket biedt deze (aspirant) ondernemers de helpende hand.

Regionale evenementen en praktische informatie

Het Startersloket treedt op als vraagbaak voor (ori├źnterende) starters in de regio en geeft antwoord op alle vragen met betrekking tot het ondernemerschap. Dat kan online door middel van relevante kennisartikelen, nieuws of ondernemersverhalen uit de regio, gratis downloads, artikelen over regionale regelgeving en handige rekentools. Door middel van een regionale agenda kunnen de starters ook evenementen en trainingen in de regio bijwonen, die samen met relevante regionale kennispartners worden gegeven. Ge├»nteresseerd in het organiseren van een evenement met ons? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding

Naast onze regionale agenda die wij afstemmen met aangesloten gemeenten zijn wij gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke begeleiding richting het ondernemerschap. Hier hebben wij een ondernemerstraject voor ontwikkeld. Naast de ondernemerstrajecten bieden wij (startende) ondernemers begeleiding op alle gebieden van het ondernemerschap. Samenwerken met ons op het gebied van outplacement of begeleiding? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

"Wij zijn de verbindende factor tussen gemeenten, ondernemers en onderwijs"

Joeri Goede

Initiatiefnemer Startersloket

Meer weten over Het Startersloket?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er ging helaas iets mis.

Of bel ons: 085-4881233